Виробнича практика для студентів спеціальності 126 Інформаційні системи та технології

5 червня 2020 року кафедра інформаційних систем та технологій провела організаційні збори у зв’язку з початком виробничої практики для студентів, які вперше приступають до виконання завдань виробничої практики.

У зборах взяли участь здобувачі вищої освіти 3 курсу за освітньо-професійною програмою «Інформаційні управляючі системи» спеціальності 126 Інформаційні системи та технології та викладачі – керівники практики від кафедри: Копішинська О.П., Дегтярьова Л.М., Уткін Ю.В., Одарущенко О.Б.

Зустріч відбулася в дистанційному режимі за допомогою online-засобу для проведення веб-конференцій Zoom. Було обговорено особливості роботи студентів під час виробничої практики в умовах карантину, правила заповнення щоденника практики та порядок вибору і затвердження індивідуальних завдань. Викладачі провели інструктаж безпеки для студентів, нагадали про необхідність дотримання правил внутрішнього трудового розпорядку підприємств-баз практик та проходження первинного інструктажу з техніки безпеки всередині підприємств.

Базами практики є такі підприємства:  ТОВ «Солвер Трейд», Полтавська обласна організація «Офіційна сільськогосподарська дорадча служба», ТОВ «Кернел-Трейд», ТОВ «Інфосвіт ІТ сервіс», ТОВ «ВАК», ТОВ «Сенча», ТОВ «Omega Solution», ТОВ «Радікс».

Також студентів проінформували про терміни здачі звітних документів (щоденник та звіт з виробничої практики) та визначили графік зустрічей для проведення дистанційних конференцій для обговорення проблемних питань.

 

Аудиторія: 

Діяльність: