Вітаємо з отриманням диплому доктора філософії!

 

Напередодні Нового року відбулася без перебільшення знакова подія — захист аспіранткою кафедри публічного управління та адміністрування ПДАУ Світланою Павлівною Карапиш дисертації «Трансформація державного управління розвитком загальної середньої освіти в інформаційному суспільстві» з галузі знань 28 «Публічне управління та адміністрування».

30 січня 2023 року в урочистій атмосфері науковицю вже офіційно привітала в. о. ректора Полтавського державного аграрного університету Валентина Аранчій, яка вручила їй диплом доктора філософії. До поздоровлень приєднався і науковий керівник дисертації, перший проректор ПДАУ Олександр Галич.

Світлана Павлівна Карапиш — заступниця директора з навчально-виховної роботи, вчителька вищої категорії Наукового ліцею № 3 Полтавської міської ради. Дисертантка доклала багато зусиль для того, щоб її бажання оформити свої багаторічні практичні здобутки, спостереження і спеціально проведені дослідження у вагомий науковий результат стало дійсністю.

Колектив Університету щиро вітає Світлану Павлівну з цим науковим здобутком і бажає здоров’я, миру, щастя та нових наукових звершень! Чекаємо на нові цікаві та амбітні проєкти!

Зі свого боку пані Світлана подякувала своїй альма-матер за можливість приєднатися до  наукової спільноти ПДАУ!