Відкрита зустріч про розвиток студентського самоврядування

 Відкрита зустріч про розвиток студентського самоврядування

     Відбулася відкрита зустріч для студентів ННІ ЕУПІТ, на якій обговорювалися питання студентського самоврядування та організація його діяльності.

   Здобувачі вищої освіти за спеціальностями Маркетинг і Підприємництво, торгівля та біржова діяльність дізналися про аспекти впровадження активної громадської участі під час навчання в ЗВО. Зустріч пройшла під наставництвом Наталії Дем’яненко, викладачки, доцентки кафедри підприємництва і права, та Тетяни Дядик, викладачки, доцентки кафедри маркетингу.

    Запрошеною спікеркою була Анастасія ГОЛОС, голова студентської ради міста Полтави, колишня голова студентської ради ПДАУ та студентка ННІ ЕУПІТ. Анастасія ознайомила студентів із діяльністю органів студентського самоврядування різних рівнів, розповіла про структуру та повноваження студентського сенату ПДАУ, про діяльність студентської ради м. Полтави та Об‘єднаної ради студентського самоврядування аграрних закладів освіти України, про повноваження, можливості та кращі практики усіх років існування органу студентського самоврядування Університету.

   Під час зустрічі студенти розглянули орган студентського самоврядування як платформу для успішного старту кар‘єри, обміну досвідом і реалізації ініціатив, захисту прав та інтересів студентства.

   Розвивайся у ПДАУ!

Аудиторія: 

Діяльність: