Відкрита лекція від бренд-шефа ресторану «Vivat-Провінція» Анатолія ПАВЛОВА

На кафедрі харчових технологій 5 грудня 2023 року була проведена відкрита лекція від бренд-шефа ресторану «Vivat-Провінція» Анатолія ПАВЛОВА. Здобувачі вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа радо зустріли Анатолія, який розповів про свій професійний шлях від офіціанта і бармена до відомого бренд-шефа.


Лекція відзначалась неймовірним рівнем професіоналізму, оскільки, як зазначив Анатолій: «шеф-кухар це не професія, це стиль життя». Розповідь про шлях від радянської школи сервірування столів до навичок сучасного складання меню була  сповнена натхненням. Здобувачі вищої освіти та присутні викладачі отримали відповідь на питання: що робить ресторан успішним, яке головне правило складання рецептури нової страви, особливості подачі традиційних страв та багато інших. На даний час Анатолій є затребуваним бренд-шефом, його запрошують для відкриття нових ресторанних закладів та розробки меню.

Лектор поділився секретом як уникнути емоційного вигоряння та запросив здобувачів вищої освіти на практику. Цікавили присутніх особливості приготування страв за технологією су-від, порівняння особливостей різних ресторанних закладів міста та безпосередньо страви, які готуються в ресторані «Vivat-Провінція».

 

На всі питання Анатолій надав цікаві та змістовні відповіді. Зустріч була незабутньою і сподіваємось на продовження! Щиро вдячні Анатолію за лекцію!