Відбувся інтерактивний захід про найвизначніших юристів минулого й сучасності

 

Професія юриста відіграє важливу соціальну роль. Юристи захищають інтереси людини, її права та свободи, інтереси суспільства та держави від злочинних та інших протиправних посягань. Професія складна і відповідальна, вимагає високої компетентності, порядності, чесності, об'єктивності,  пунктуальності, уважності, логічного мислення та великої самовіддачі.  
 
28 жовтня к. ю. н., доцентка кафедри підприємництва в права ННІ ЕУПІТ ПДАУ Олеся Дубович  провела для здобувачів вищої освіти за спеціальностями 081 Право та 076 Підприємництво торгівля та біржова діяльність цікавий інтерактивний захід про найвизначніших юристів минулого й сучасності, про атрибутику та повноваження сучасних юридичних професій  і гучні промови в судових засіданнях.  
 
Студенти 1 курсу скороченого терміну навчання ознайомились із постатями видатних юристів, найкращих і найбільш високооплачуваних. Також продемонстрували формений одяг представників різних юридичних професій та розповіли про їхні основні повноваження. Здобувачі вищої освіти активно брали участь в обговореннях та інтерактивах.  
 
Серед запрошених гостей заходу були директорка навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій ПДАУ Алла Світлична, завідувач кафедри підприємництва і права ННІ ЕУПІТ ПДАУ Ханлар Махмудов і доценти цієї кафедри Олександр Кальян та Олена Михайлова.