Відбулися батьківські збори

У п’ятницю, 2 грудня 2011 року, на факультеті економіки та менеджменту відбулися батьківські збори. Були присутні батьки студентів першого курсу напрямів підготовки «Економіка підприємства» та «Менеджмент».

Із вступним словом до батьків звернувся декан факультету доцент Галич Олександр Анатолійович. Він привітав присутніх, представив кураторів (Шульженко Ірину Вадимівну та Касяна Анатолія Олексійовичу) і викладачів, повідомив про графік навчального процесу, строки проведення сесій та практик, порядок проведення зборів.

Далі було надано слово викладачам, які викладають навчальні дисципліни, зокрема, професору Горбу Олегу Олександровичу, професору Якименку Миколі Андрійовичу, доценту Бараболі Ользі Валеріївні, доценту Голуб Неліні Дмитрівні, Курилко Вікторії Олексіївні, доценту Шульзі Людмилі Володимирівні, доценту Вакуленко Юлії Валентинівні, Гордій Ірині Миколаївні, Чехлатому Олександру Миколайовичу, Малинській Лідії Володимирівні. Вони повідомили про успіхи студентів та про основні вимоги, що висуваються до них.

Завершились батьківські збори концертом, який підготували студенти першого курсу для своїх батьків та викладачів. З пісенними номерами виступили: Марина Білокіз, Анна Кулішенко, Юлія Шевченко, Віталій Панчошка. Крім того студенти продемонстрували і кілька танцювальних композицій.

Батьки мали змогу поспілкуватися із кураторами своїх студентів, викладачами, представниками деканату.

Аудиторія: