Відбулося нагородження переможців на кращий студентський відеоролик «Академічна доброчесність під час дистанційного навчання»

Із метою популяризації принципів і норм академічної доброчесності та відповідно до плану роботи Групи сприяння академічній доброчесності у Полтавському державному аграрному університеті студентським Сенатом разом з відділом моніторингу та забезпечення якості освіти з 13 по 28 березня 2023 року був зорганізований і проведений конкурс на кращий студентський відеоролик «Академічна доброчесність під час дистанційного навчання». Подані роботи вирізнялися креативністю, оригінальністю, неординарністю поглядів на дану проблематику.
28 березня 2023 року відбулося оцінювання конкурсних робіт представниками студентського Сенату і відділу моніторингу та забезпечення якості освіти.
На підставі оцінок журі визначило переможців – здобувачів вищої освіти навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій. Друге місце вибороли студенти інженерно-технологічного факультету, а третє – факультету ветеринарної медицини.
Конкурсна робота здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва виборола номінацію «Мотиваційна привабливість», студентів навчально-наукового інституту агротехнологій, селекції та екології – «Композиційність задуму», факультету обліку та фінансів – «Неординарність поглядів». Анастасія Строкань, здобувачка вищої освіти спеціальності «Економіка» приємно вразила журі змістовністю ідеї, котра знайшла своє відображення у представленому відеороликові. Усі учасники конкурсу отримали грамоти та цінні подарунки від ректорату ПДАУ.