Від студентів-першопрохідців спеціальності «Публічне управління та адміністрування»

Студенти-першопрохідці, перший набір і перший випуск нової в Україні спеціальності «Публічне управління та адміністрування». Так, це ми ‒ випускники 2020 року!

Вступаючи до Полтавської державної аграрної академії 4 роки тому, чи думали ми, що станемо початком нової епохи публічної влади в Україні? Чи матимемо змогу втілювати в життя реформи, які покликані докорінно змінити систему управління в нашій державі? Хіба могли сподіватися, що саме ми будемо тією рушійною силою, яка не дасть стояти на місці кожній найменшій складовій системи державного управління?

Можливо ‒ ні! Та тепер, завдяки невтомній праці наших викладачів, тим знанням, якими вони ділилися з нами, все задумане ми можемо втілити в реальність.

Для нас не існує нічого неможливого. Є проблема ‒ ми знайдемо шляхи її вирішення.

Ми горді, що є поколінням змін та вдосконалення, поколінням, що прагне кращого і не зупиняється на досягнутому. Ми ‒ креативні та рішучі. Ми ‒ перші випускники спеціальності «Публічне управління та адміністрування».

Не злічити, скільки провідних фахівців було залучено для нашого навчання, щоб обов’язково закріпити через практичний досвід реального життя та повсякденної роботи тих структур, у яких тепер і ми можемо працювати, гордо тримаючи в руках свої дипломи, той значний теоретичний багаж, який отримали в академії.

Ми горді з того, що у випуску нашої спеціальності є три дипломи з відзнакою! Це свідчить як про високий професіоналізм викладачів, так і про сумлінність та жагу до знань наших студентів.

Дипломи бакалаврів отримано!

Тепер ми не одногрупники, ми ‒ колеги. Майбутнє ‒ за нами! Зміни ‒ за нами!

«Усвідомлюючи свою високу відповідальність, урочисто присягаємо, що будемо вірно служити Українському народові, дотримуватися Конституції та законів України, втілювати їх у життя, поважати та охороняти права, свободи і законні інтереси людини і громадянина, честь держави, з гідністю нести високе звання державного службовця та сумлінно виконувати свої обов’язки».

Випускники групи 074ПУА_бд_2016

 

Аудиторія: 

Діяльність: