В ПДАА пройшла науково-практична конференція за підсумками проходження виробничих практик

Факультет економіки та менеджменту 28 березня 2018 року провів чергову науково-практичну конференцію за підсумками проходження здобувачами вищої освіти виробничих практик.
Гостями заходу стали представники підприємств в яких студенти проходили практику.

З вітальним словом виступив декан факультету економіки та менеджменту, к.е.н., доцент Галич Олександр Анатолійович. Він ще раз наголосив на  важливості практичної підготовки у набутті професійних компетенцій майбутніх фахівців.

Про перспективи проходження практики та працевлаштування в ПАТ КБ «ПриватБанк» розповіла Дроцька Лариса Вікторівна  –керівник регіонального центру по підбору персоналу Полтавського ГРУ «ПриватБанку».

В свою чергу, Олефіренко Владислав Віталійович, здобувач вищої освіти СВО «Бакалавр» спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», поділився власним досвідом проходження он-лайн практики та за її результатами працевлаштування в ПАТ КБ «ПриватБанк»

Про організацію проходження виробничої практики в ПП «Білагро» Великобагачанського району розповіла Михайлик Світлана Михайлівна, заступник директора з персоналу.

З особливостями проходження практики в ПП «Білагро» Великбагачанського району учасників конференції  ознайомила Кузьменко Ірина Миколаївна, здобувач вищої освіти СВО «Магістр» спеціальності «Економіка»

Шкурко Віталій Володимирович, директор Товариства з додатковою відповідальністю «Полтавська фірма «Ворскла», к.е.н., доцент, розповів про вимоги до претендентів на проходження практики у їхньому Товаристві.

Перспективи проходження практики та працевлаштування в ПрАТ СК «ПРОВІДНА» озвучила Курасова Олена Василівна, менеджер агентської групи філії ПрАТ СК «ПРОВІДНА», м. Полтава

Запрошував на практику та знайомив з організацією її проведення, можливостями власної самореалізації й діючими проектами головний фахівець з аналізу, досліджень та управління проектами КО «Інститут розвитку міста» Полтавської міської ради Глазов Олександр Миколайович.

Організатори заходу щиро вдячні всім учасникам конференції за співпрацю!!!

Мітки: 

Діяльність: