Уже стало доброю традицією для студентів ННІ ЕУПІТ організовувати зустрічі із представниками бізнесу.

 

2 листопада о 12:00 до Полтавського державного аграрного університету завітав Андрій Печериця, власник каварні "Pecher's". Зустріч організувала професорка кафедри підприємництва і права ННІ ЕУПІТ ПДАУ Олена Таран-Лала. 
 
Студенти мали змогу почути неймовірну історію успіху підприємця та поставити йому запитання. Андрій розповів, як у нього народилася ідея про  кав'ярню, які перші кроки були зроблені для відкриття власного бізнесу та чому "каварня", що має назву "Pecher's". 
 
Каварня "Pecher's Coffee & Tea" — це заклад нового формату, в якому клієнти можуть придбати для власного використання не лише каву і чай, а й кавове обладнання та посуд. Також щотижня в Pecher's Coffee & Tea проходить зустріч кавово-чайного клубу, де відвідувачі мають змогу безплатно послухати пізнавальні лекції про походження кави й чаю, скуштувати новинки закладу та весело провести час. 
 
На лекції студенти дізналися про стратегію «блакитного і червоного океану» і те, як вдало застосував цю стратегію власник бізнесу. Підприємець порадив студентам не зупинятись і реалізовувати свої бізнес-ідеї. Також для тих студентів, які не змогли бути присутніми на зустрічі, вона відбувалася в режимі онлайн. 
 
До події долучилися директорка ННІ ЕУПІТ ПДАУ Алла Світлична, завідувач кафедри підприємництва і права Ханлар Махмудов і викладачі Наталія Дем’яненко, Тетяна Дядик, Неля Волкова, Павло Шведенко, Олеся Дубович, Вікторія Даниленко. 


Такі зустрічі є вкрай важливими для здобувачів вищої освіти Полтавського державного аграрного університету та всіх, хто має справу з бізнесом.