Учні 5 класу Наукового ліцею № 3 Полтавської міської ради мали змогу виконати практичну роботу на базі ПДАУ

 

5 квітня 2023 року в рамках навчальної та наукової  практики учні  5 класу Наукового ліцею № 3 Полтавської міської ради мали змогу виконати практичну роботу на тему «Геометрія в побуті. Вимірювання площ та об’ємів геометричних фігур» («Geometry in Daily Life. Measurement of Areas and Volumes of Geometric Figures») на базі Полтавського державного аграрного університету.

Юні дослідники під супроводом декана факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва Шості А. М. і доцента кафедри механічної та електричної інженерії Петраша О. В., а також  наукових керівників:  Карапиш С. П., учителя математики, доктора філософії, та Шпак Я. С., учителя англійської мови, виміряли площу басейну, який розміщений на території віварію університету просто неба. З цікавістю молоді дослідники сприйняли інформацію від доцента кафедри екології, збалансованого природокористування та захисту довкілля Калініченка В. М. про енергоощадження та відновлювані джерела енергії. 


Учні та вчителі ліцею подякували першому проректору ПДАУ Олександру Галичу, декану факультету ТВППТ Анатолію Шості і всім спеціалістам університету за навчання, співпрацю та атмосферу!