Участь викладачів ПДАУ у вебінарі про застосування методу навчання «Перевернутий клас»

З метою удосконалення педагогічної майстерності через впровадження в освітній процес інноваційних методик навчання з застосуванням передового зарубіжного досвіду, 13 квітня асоційована професорка, фахівчиня із зовнішнього співробітництва з питань якості продуктів харчування, координаторка дослідницьких шкіл «Фокус на продуктах харчування і біоматеріалах» і «LiFT» («Технології майбутнього для виробництва продуктів харчування») Галія Замарацька провела вебінар про застосування методу навчання «Перевернутий клас» для викладачів Полтавського державного аграрного університету і Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Впродовж зустрічі було обговорено вибір занять, які можуть бути «перевернутими», методичні підходи та комп ютерні програми для їх створення.
Викладачі факультету ТВППТ Анатолій Шостя, Оксана Кравченко, Лариса Кузьменко, Світлана Усенко, Павло Ващенко, Марія Ільченко, Ніна Будник, Алла Кайнаш, Євгенія Хмельницька, Галина Дубова, Віктор Юхно, Володимир Тендітник мали змогу відчути переваги такого навчання на собі при виконанні практичних завдань із застосуванням індивідуально-групових методів навчання. Зустріч переросла в цікаву дискусію з обговорення методичних підходів при викладанні дисциплін з акцентом на розвиток soft skills у студентів в Україні і Швеції. 

   

  

   

Проведення подібних зустрічей сприяє вдосконаленню системи професійних знань викладачів з урахуванням сучасних зарубіжних підходів в організації освітньої діяльності.