Участь в онлайн-вебінарі «Інноваційні технології виробництва м’яса бройлерів»

31 травня 2022 року завідувачка кафедри технологій дрібного тваринництва Світлана Усенко взяла участь в онлайн-вебінарі «Інноваційні технології виробництва м’яса бройлерів», який організував Науково-методичний центр вищої і фахової передвищої освіти.
Модератором заходу була Наталія Прокопенко, д. с.-г. н., професорка кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві НУБіП України.

 

Спікери вебінару представили цікаві доповіді з актуальних питань птахівництва: «Сучасний стан виробництва м’яса птиці» (Наталія Прокопенко), «Особливості інкубації яєць курей м’ясних кросів: досвід в Україні та за кордоном» (Юлія Сафонова), «Основні аспекти виробничих засад вирощування бройлерів в умовах сучасних птахогосподарств» (Світлана Базиволяк), «Інноваційні рішення ВО «Техна» у технології вирощування курчат-бройлерів у кліткових батареях» (Валерій Томяк).

Обмін досвідом і ознайомлення з інноваційними підходами у виробництві м’яса бройлерів надзвичайно важливі у покращенні якості освіти студентів.