Участь в онлайн-вебінарі «Безпечність та якість меду, апіпродуктів. Європейські вимоги щодо здійснення контролю»

28 вересня 2022 року доцент кафедри біології продуктивності тварин імені академіка О.В. Квасницького Богдан Шаферівський взяв участь у вебінарі на тему: «Безпечність та якість меду, апіпродуктів. Європейські вимоги щодо здійснення контролю». Організатором якого стала державна установа Науково – методичний центр вищої та фахової передвищої освіти, Білоцерківський національний аграрний університет. Модератор – Надія БОГАТКО, доктор ветеринарних наук, доцент, завідувач кафедри ветеринарно-санітарної експертизи та лабораторної діагностики Інституту післядипломного навчання керівників та спеціалістів Білоцерківського НАУ, спікер – Альона БОГАТКО – аспірантка кафедри ветеринарно-санітарної експертизи, гігієни продукції тваринництва та патанатомії ім. Й.С. Загаєвського Білоцерківського НАУ.

На заході було обговорено ряд важливих питань з якості та безпечності меду, апіпродуктів, їх виробництво та обіг за європейськими вимогами.

   

   

   

Учасники заходу отримали професійну, корисну інформацію щодо нормативно-правових європейських актів та світового досвіду виробництва та контролю якості меду, ветеринарно-санітарних вимог до потужностей з виробництва меду, слухачі ознайомились з методиками дослідження меду з визначенням різноманітних показників якості та методикою визначення фальсифікації меду та апіпродуктів.

Здобутий досвід стане в нагоді при викладанні дисципліни «Технологія виробництва продукції бджільництва».