Участь в онлайн-тренінгу «Можливості YouTube для освіти»

29 червня 2022 року завідувачка кафедри харчових технологій Ніна Будник і викладачі кафедри, доцентки Алла Кайнаш та Галина Дубова, взяли участь в онлайн-тренінгу «Можливості YouTube для освіти», який проходив в межах співпраці Google Україна та Міністерства освіти і науки України.
Модератором заходу була директорка ТОВ «Академія цифрового розвитку» Антоніна Букач, яка презентувала можливості використання платформи YouTube в освітньому процесі.
Під час тренінгу викладачі кафедри ознайомились із головними функціями та принципами роботи YouTube, а також перевагами застосування для онлайн-викладання.
У програмі тренінгу в доступній формі та детально було представлено: основи роботи з платформою; пошук навчального матеріалу в YouTube; використання YouTube для синхронного та асинхронного онлайн-викладання; особливості інтеграції платформи до освітнього процесу.
За результатами тренінгу «Можливості YouTube для освіти» усіма учасниками складено підсумковий тест та отримано сертифікати про виконання необхідного обсягу завдань.
Удосконалена професійна компетентність (цифровий компонент) дозволить широко використовувати інноваційні методи викладання курсів, зокрема на платформі MOODLE, під час удосконалення змісту практичних занять та самостійної роботи студентів.