Участь у вебінарі «Як працює сучасне виробництво із виготовлення курячих яєць і яєчних продуктів?»

28 липня 2022 року здобувачі вищої освіти СВО Бакалавр та Магістр за освітньо-професійною програмою Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва та викладачі кафедри технологій дрібного тваринництва Світлана Усенко і Богдан Шаферівський взяли участь у прямому ефірі на тему: «Як працює сучасне виробництво із виготовлення курячих яєць і яєчних продуктів», організатором якого стала компанія UGEN та ТОВ «Ясенсвіт», що є частиною групи компаній «Овостар Юніон» і входить до топ-5 виробників яєць у Європі. Спікер Юлія ФЛЬОРОВА, генеральний директор ТОВ «Ясенсвіт» розповіла:
 про повний цикл виробництва, про виробничі майданчики;
 про поголів’я, інкубатор та майданчики вирощування молодих птахів;
 про комбікормові заводи та про завод по переробці яєць.

   

   

 

   

   

Поглиблені під час вебінару знання дадуть змогу удосконалити й підняти на якісно новий рівень викладання таких навчальних дисциплін, як «Інноваційні технології виробництва продукції тваринництва», «Технологія виробництва продукції птахівництва», «Присадибне та фермерське тваринництво», «Екологічне тваринництво» та «Технологія органічної продукції тваринництва».