Участь у вебінарі «Технології сучасного виробництва яєчних продуктів»

Продовжуємо практику зустрічей зі стейкхолдерами. 3 листопада здобувачі вищої освіти ступенів бакалавра і магістра за спеціальністю 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва прослухали вебінар «Технології сучасного виробництва яєчних продуктів», проведений компанією «Овостар Юніон»,  спікерами якого були Юлія Фльорова, генеральна директорка ТОВ «Янесвіт», і Сергій Діденко, директор ТОВ «Овостар».

Компанія «Овостар Юніон» створила вертикально інтегроване виробництво яєць і яєчних продуктів, яке забезпечує економічну операційну ефективність, а також дотримання світових стандартів безпечності та якості харчових продуктів.

Птахофабрика «Янесвіт» і завод яєчних продуктів «Овостар» успішно пройшли аудит Єврокомісії Bureau Veritas. Це дало змогу компанії стати великим експортером українських яєць і яєчних продуктів до ЄС. Виробництво сертифіковане за міжнародними системами управління якістю та харчовою безпекою ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 (НАССР) і FSSC 22000 та схвалене Global Food Safety Initiative. Продукція компанії також має сертифікат Halal.

Овостар Юніон – єдиний в Україні виробник, який використовує для утримання птиці клітки, що відповідають вимогам Directive 1999/74/ЄC. Відповідаючи на висхідний попит на готові й напівготові продукти, виробник яєць і яєчних продуктів «Овостар Юніон» першим в Україні почав випуск рідких яєчних продуктів, а тепер першим пропонує рідкі яйця (а також білок і жовток окремо) в картонній упаковці малої місткості.

Стратегією розвитку Овостар Юніон передбачено створення продуктів із високою доданою вартістю і розширення споживчого попиту. Таким чином компанія відповідає відразу на чотири сучасних запити споживача: зручність, швидкість, безпека продукту й екологічність його упаковки.

Студенти з цікавістю слухали доповіді спікерів, поставили багато запитань щодо особливостей технологічних процесів із виробництва та переробки продукції птахівництва, на які отримали вичерпні відповіді.