Участь студентки спеціальності 181 Харчові технології в проєкті Open Agro University

Нещодавно закінчився черговий сезон навчання в Open Agro University, власному навчальному закладі компанії Kernel, що тривав майже пів року. У навчанні брали участь і студенти Полтавського державного аграрного університету, зокрема Владислава БУЗУВЕРЯ, здобувачка вищої освіти 4 курсу за спеціальністю 181 Харчові технології.

Конкурсний відбір студентів був досить тривалим і ретельним тож до команди Kernel потрапили найкращі. Кафедра харчових технологій пишається тим, що серед учасників, проєкту виборола своє місце і студентка нашого університету. Бузуверя Владислава пройшла всі відбіркові тури і стала однією із 100 кращих студентів України і єдиним представником в галузі Харчових технологій з Полтавського регіону.

Проєкт стартував в Києві 01.02.22р. де власне Владислава і познайомилася з усіма учасниками в дружній та затишній атмосфері. На сьогоднішній день у студентки вже є перші досягнення в проєкті. Полтавський олієекстракційний завод КЕРНЕЛ-ГРУП із задоволенням надав Владиславі можливість проходити літню виробничу практику 2022 року. З 2023 року студентка поєднує навчання в університеті з роботою в дослідній лабораторії даного підприємства і отримала сертифікат про успішне завершення курсу «Інженер-технолог (олія)» .

Ми вітаємо Владиславу з успішним завершенням навчання та бажає нових здобутків!