УЧАСТЬ СТУДЕНТКИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ В ПРОЄКТІ OPEN AGRO UNIVERSITY

26 квітня 2022р. відновив свою роботу унікальний освітній прєкт для підготовки спеціалістів нового покоління в агро- та харчовій промисловості - Open Agro University для здобувачів вищої освіти профільних спеціальностей. Проєк стартував ще 1 лютого 2022 року, але у зв’язку з воєнним станом в країні був тимчасово призупинений.

Цей проект дає можливість реалізувати п’ять мрій студентів, які стають реальністю в ОАU.

  • Гарантована стипендія та оплачувана практика
  • Вузькопрофільні знання на рівні міжнародних університетів
  • Можливість навчатися з будь-якого регіону України
  • Доступ до закритої бази знань та професійного ком’юніті
  • Викладачі – найкрутіші експерти України та світу

Проєк передбачає:

  • online+offline
  • лекційні заняття
  • дистанційні курси
  • виробничу практику
  • експедиції на заводи та лабораторії

І це далеко не все. Конкурсний відбір студентів був досить тривалим і ретельним тож до команди Kernel потрапили найкращі.  Кафедра харчових технологій пишається тим, що серед учасників, проєкту виборола своє місце і студентка нашого університету. Здобувач вищої освіти 3 курсу спеціальності 181 Харчові технології освітнього рівня Бакалавр  Бузуверя Владислава пройшла всі відбіркові тури і стала однією із 100 кращих студентів України і єдиним представником в галузі Харчових технологій з Полтавського регіону. Проєкт стартував в Києві 1.02.22р. де власне Владислава і познайомилася з усіма учасниками в дружній та затишній атмосфері.   На сьогоднішній день у студентки вже є перші досягнення в проєкті.  Полтавський олієекстракційний завод КЕРНЕЛ-ГРУП із задоволенням надав Владиславі можливість проходити літню виробничу практику 2022 року на базі їхнього підприємства.

Бажаємо Бузувері  Владиславі максимальних здобутків та досягнень в проєкті Open Agro University