Участь студентів інженерно-технологічного факультету у заходах, приурочених Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом

1 грудня 2021 року студенти 1 курсу інженерно-технологічного факультету Полтавського державного аграрного університету спеціальностей 208 Агроінженерія, 133 Галузеве машинобудування і 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка взяли участь у заході, приуроченому Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом, який організувала адміністрація факультету агротехнологій та екології за сприяння і підтримки підрозділу з організації виховної та іміджевої діяльності ПДАУ.
Під час заходу перед студентами виступила Марина Антонець, доцентка кафедри рослинництва, к. психол. н., доцентка, із демонстрацією фрагментів відео, де головні герої потрапляють у неприємні життєві ситуації, що стали наслідком їхнього необачного ставлення до власного здоров’я і життя. Разом із заступницею декана з виховної роботи факультету агротехнологій та екології Оксаною Четверик, старшою викладачкою кафедри селекції, насінництва і генетики, к. с.-г. н., гостям заходу пояснили, що навіть із найскрутніших ситуацій завжди можна знайти вихід, якщо людина знає, коли і до кого потрібно звертатися за порадами, допомогою і підтримкою.
Захід було проведено для того, щоб продемонструвати свою солідарність з усім світом перед загрозою пандемії, нагадати про важливість обізнаності населення про ВІЛ-інфекцію і СНІД. Розуміння чинників поширення цієї недуги та усвідомлення сучасних реалій життя з ВІЛ допоможуть дбати про своє здоров’я і толерантно ставитися до людей, які живуть із цією інфекцією.
 

Аудиторія: 

Діяльність: