Участь факультету ТВППТ у брейн-рингу на сковородинську тематику!

У рамках відзначення 300-річчя з дня народження Григорія Сковороди у Полтавському державному аграрному університеті організовано та проведено тематичний брейн-ринг, присвячений філософському вченню та творчості видатного мислителя. 

В інтелектуальних змаганнях взяло участь 6 команд, які представляли кожен факультет і навчально-науковий інститут ПДАУ. Викладачі Університету підготували 30 запитань, які дозволили всебічно оцінити обізнаність студентів щодо фактів біографії та науково-практичних поглядів Григорія Сковороди.

Відзначимо, що палкі обговорення та швидкість реакції команд, традиційні для брейн-рингів, були не єдиними яскравими моментами зустрічі. Напруга суперництва майже не відчувалася, поступившись дослідницькому захвату й ігровому азарту, коли усі шість команд раділи успішним відповідям своїх товаришів

У напруженій інтелектуальній боротьбі перше місце та грамоту здобула команда факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Усі учасники отримали солодкі призи та подяки.

Вітаємо переможців і щиро дякуємо всім, хто долучився до проведення брейн-рингу. Всі ви продемонстрували гарну підготовку та поглиблені знання сковородинської тематики!