У рамках навчальних практик студенти ПДАУ здійснили цікаву екскурсію на ПП "Імені Калашника"

 

Під час екскурсії студенти мали змогу побачити різноманітні аспекти діяльності підприємства. Спочатку екскурсанти відвідали ферму, де отримали вичерпну інформацію про утримання, годівлю та догляд за великою рогатою худобою та кіньми, а також про виробництво м'яса, молока та інших молочних продуктів. Потім відвідали бухгалтерський відділ підприємства, де мали змогу ознайомитися з процесами фінансового обліку, бухгалтерської звітності та планування бюджету, також студенти дізналися про важливість ефективного управління фінансовими ресурсами в аграрному секторі.

Екскурсію організували з метою поглиблення знань здобувачів вищої освіти в галузі підприємництва, маркетингу, економіки, міжнародних економічних відносин і менеджменту, а також для вивчення практичних аспектів сільськогосподарської діяльності.

Студенти ПДАУ висловили вдячність керівництву підприємства "Імені Калашника" за нагоду здобути цінні емоції та знання, які вони отримали під час екскурсії, і в майбутньому зможуть використати їх для свого академічного та професійного розвитку.