У ПДАУ з'явився новий партнер - TA-DA!

 

28 листопада відбулася робоча зустріч  керівництва Полтавського державного аграрного університету та мережі супермаркетів TA-DA!, у межах якої було підписано меморандум про співпрацю між ними. Договір своїми підписами скріпили в. о. ректора ПДАУ Валентина Аранчій і представниця TA-DA! Тетяна Каріка.

 

У рамках цієї співпраці передбачено регулярний обмін інформацією, що стосується аспектів взаємного співробітництва у сфері освіти та науки, проведення спільних консультацій і реалізацію науково-дослідних проєктів і розробок з актуальних проблем економічного та суспільного життя країни. Це чудова можливість для студентів ПДАУ отримати неоціненний практичний досвід  реалізації тих знань, які вони опанували під час занять, а для викладачів — дізнатися про сучасні методи роботи під час виробничого стажування.

Результатом такої взаємодії стане участь у спільних проєктах з питань освіти, конкурсах та інших формах залучення інвестицій, а також участь в організації та проведенні наукових, науково-практичних і науково-методичних конференцій, симпозіумів, конгресів, семінарів та інших наукових заходів.

Полтавський державний аграрний університет завжди високо цінує можливість обміну досвідом і знаннями, які дає подібна співпраця, зі свого боку забезпечуючи українські підприємства кваліфікованими кадрами!