У ПДАУ з'явився новий партнер!

 

Полтавський державний аграрний університет і Кременчуцький льотний коледж Харківського національного університету внутрішніх справ уклали договір про науково-технічне співробітництво з метою покращення якості підготовки фахівців, закріплення теоретичних знань і їх практичного застосування. Від нашого університету до події долучилися в. о. ректора Валентина Аранчій, перший проректор Олександр Галич і завідувач кафедри інформаційних систем та технологій Юрій Уткін. Від коледжу були присутні заступник директора Юрій Шмельов, начальниця наукового відділу та відповідальна з гендерних питань Марина Петченко.  
  
Заплановано спільне впровадження сучасних форм і методів навчання, сприяння практичному здійсненню освітніх програм, поліпшення науково-освітнього середовища, проведення науково-практичних конференцій, спільні дії з підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.  
  
Кременчуцький льотний коледж Харківського національного університету внутрішніх справ було засновано в 1960 році як Кременчуцьке льотне училище цивільної авіації з метою підготовки вертолітників. З часом його назва змінювалася, розширювався і спектр освітніх послуг — підготовка курсантів, студентів і слухачів за льотними спеціальностями доповнилася технічними та економічними професіями.  
  
Ми високо цінуємо можливість розширення партнерських відносин не тільки з виробничими підприємствами, а й іншими закладами освіти, що сприяє оптимізації навчального процесу, додатковому поглибленню знань і навичок студентів, перехресному обміну здобутками та інтелектуальними надбаннями між усіма учасниками співпраці!

 

    

 

    

 

   

 

   

 

   

 

 

Аудиторія: