У ПДАУ відбувся вечір першокурсника

5 жовтня першокурсники Полтавського державного аграрного університету продемонстрували свої таланти та вміння на великій сцені. Глядачі насолодилися найрізноманітнішими творчими виступами — співами, танцями, гумористичними номерами, креативними та неординарними постановками. Першокурсники показали свої вміння як у сольних виступах, так і колективних. У заході взяли участь понад 80 студентів.

Спершу гості змогли побачити закулісся заходу, переглянувши проморолик-бекстейдж, у якому було продемонстровано процес підготовки команд та окремих виконавців.

Концерт видався насиченим і яскравим, адже першокурсники кожного факультету та навчально-наукового інституту вирізнялися своєю неординарністю, дивовижними вміннями та неймовірним артистизмом. Тижні наполегливої підготовки не минули даремно, адже вечір видався мегадрайвовим і позитивним.

Наприкінці заходу ректор ПДАУ Олександр Галич подякував всім учасникам та підписав прапор з подякою ЗСУ, який буде передано від нашого закладу Героям на передовій. Ця акція називається "Побажай герою перемоги!".  Всі охочі могли також залишити свої побажання для наших захисників.

Вечір був наповнений неперевершеними враженнями та знайомствами з новими людьми. А найголовніше, що завдяки саме таким вечорам і створюється ось ця дружня та сімейна атмосфера на території нашого навчального закладу.