У ПДАУ відбувся квест для майбутніх вступників

У Полтавському державному аграрному університеті проведено пізнавальний квест, який допоміг вступникам більше дізнатися про обраний фах та ознайомитись із науково-освітнім фондом і викладацьким колективом ПДАУ. Цей захід було організовано за сприяння студентського Cенату ПДАУ разом з адміністрацією нашого Університету, а ідею його проведення запропонували голова SMM Сенату та ННІ ЕУПІТ Максим Бобровський і Владислав Стеблівський, який ще й став ведучим квесту цього заходу. 
 
Кожен навчально-науковий інститут і всі факультети ПДАУ підготували тематичну локацію та унікальні завдання. 
 
  • Навчально-науковий інститут економіки, управління, права та інформаційних технологій запропонував учасникам розробити бізнес-план для інвесторів. 
  • Навчально-науковий інститут агротехнологій, селекції та екології організував екскурсію в теплицю, під час якої необхідно було правильно визначити рослини. 
  • Інженерно-технологічний факультет підготував цікаві конкурси із вимірювання колінвалів і поршнів і пошуку необхідного для цього обладнання. 
  • Факультет ветеринарної медицини запропонував школярам зібрати з кісток скелет корови, а також послухати серцебиття собаки. 
  • Факультет обліку та фінансів навчив учасників зводити дебіт з кредитом, розбиратись у фінансових питаннях, а також грати у тематичну гру "Крокодил". 
  • Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва дозволив гостям відчути себе справжніми шеф-кухарями та взяти участь у виготовленні тортів, а також тестуванні меду й ковбаси. 
 
У Квесті взяли участь 3 команди — від Аграрно-економічного коледжу, ліцею № 1 та гімназії № 17. Кожен учень отримав приємний подарунок і найголовніше — поглибив свої знання про професію, яка сподобалася!