У ПДАУ відбувся 5-й чемпіонат Університету з гумору на Кубок ректора

25 квітня в Полтавському державному аграрному університеті було по-справжньому спекотно і не тільки тому, що настала довгоочікувана весна, а й тому, що відбувся гумористичний захід "Ліга сміху", яка створена за канонами однойменного телевізійного проєкту.

Кожен навчально-науковий підрозділ представив по одній команді. Отже, за звання найдотепнішого змагалися колективи:


- навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій (ННІ ЕУПІТ) — "Світло";
- навчально-наукового інституту агротехнологій, селекції та екології (ННІ АСЕ) — "Діти поля";
- інженерно-технологічного факультету (ІТФ) — "Хто зна";
- факультету ветеринарної медицини (ФВМ) — "Свинопаси";
- факультету обліку та фінансів (ФОФ) — "Фофчики";
- факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ФТВППТ) — "Шостя Анатолій Михайлович".


У відчайдушній боротьбі команди змагалися за Кубок ректора, щоб визначити, яка з них найбільш кмітлива і кумедна. Переможця визначило журі, до складу якого увійшли ректор ПДАУ Валентина Аранчій, перший проректор Олександр Галич, учасники команди "СМТ" Владислав Стеблівський, Владислав Севрюков, Євгеній Жадан і випускниця нашого Університету, відома тікток-блогерка Даша Євтух.

У першому конкурсі-представленні "Полотно" кожна команда мала себе презентувати, розкриваючи студентське життя та особливості обраних спеціальностей. Виступ кожної з команд, окрім влучного гумору, був просякнутий патріотизмом і вірою у наближення перемоги.

Другий конкурс — "Театральний", для виступу в якому команди долучили "запрошених зірок" — викладачів та інших працівників Університету.

У підсумку змагань журі випала почесна, проте вкрай складна місія обрати найкращого з-поміж кращих, оскільки всі виступи були на високому рівні. Отже, за підсумками голосування перемогли студенти команди "Світло" з ННІ ЕУПІТ.
Валентина Аранчій та Олександр Галич вручили Кубок чемпіонів команді-переможниці, а всім командам — смачні подарунки, а також визначили найкращих актора та акторку, якими стали Михайло Тарасенко (ТВППТ) та Вікторія П'ятак (ННІ АСЕ).

До речі, на «Лізі сміху», крім неймовірного гумору, відбулася ще одна позитивна та вкрай несподівана подія: наш випускник Олександр Глазов привселюдно освідчився у коханні та запропонував одружитися Даші Євтух, яка погодилася на його пропозицію під бурхливий шквал оплесків та емоцій враженої публіки! Саме в ПДАУ Олександр і Даша знайшли своє….

Під час проведення заходу всі присутні мали можливість допомогти своїми донатами нашим героям із ЗСУ, до лав якої увійшли й наші викладачі, студенти, аспіранти та випускники. Загалом зібрали 11042 грн., які відразу були перераховані на потреби військових підрозділів, в яких хлопці проходять службу. Попри все це, на зло ворогові жартуємо. Разом до перемоги! Адже гумор під час війни також є зброєю, яка піднімає бойовий дух усім українцям.

Всі фото з заходу>