У ПДАУ стартував новий сезон майстер-класів від Паоло Брешіа

9 листопада 2023 року до Полтавського державного аграрного університету вже вкотре завітав Паоло Брешіа, президент  Асоціації  UCM – Italy («Середньоземноморський союз шеф-кухарів – Італія»),  в рамках  договору про співпрацю між ПДАУ та Асоціацією UCM – Italy.

Зі вступним словом до присутніх звернулася завідувачка кафедри харчових технологій Ніна Будник, яка привітала всіх учасників із початком нового етапу співпраці Університету та Асоціації.

Декан факультету технологій тваринництва та продовольства Анатолій  Шостя спільно з Паоло Брешіа вручив сертифікати студентам, які успішно пройшли літню практику на базі закладів гостинності Італії. Вони привітали студентів зі здобутками, побажали успіхів у навчанні та висловили сподівання, що набутий досвід практичної діяльності буде корисним у майбутній професійній діяльності.

Цим черговим візитом  Паоло Брешіа з командою помічників розпочав новий сезон майстер-класів у Полтавському державному аграрному університеті, які спрямовані на підготовку сучасних фахівців у галузях харчової промисловості, готельно-ресторанної індустрії, туризму та рекреацій. До заходу долучилися студенти спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа, 181 Харчові технології, 035 Філологія. Вони вивчали особливості приготування італійської пасти та соусу з томатів і  мали змогу порівняти смакові якості пасти, виготовленої власноруч, із пастою, яку виробляють італійські підприємства з виробництва макаронних виробів, та ознайомились із тонкощами сервірування.

Усі учасники майстер-класу отримали приємні враження та сподівання на подальшу тісну співпрацю.

Наостанок Паоло Брешіа та Ніна Будник обговорили інші форми співпраці.