У ПДАУ провели кваліфікацій іспит сільськогосподарських дорадників та експертів-дорадників

 

21 квітня 2023 року  на базі ПДАУ вчергове відбувся кваліфікаційний іспит. Цього разу іспит склали 12 осіб для отримання кваліфікаційного свідоцтва сільськогосподарського дорадника та 16 осіб — експерта-дорадника. Підготовку та організацію проведення кваліфікаційного іспиту здійснював відділ із забезпечення освіти дорослих та інноваційного розвитку навчально-наукового центру інформаційно=комунікаційних освітніх технологій та освіти дорослих.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова Регіональної комісії, директор Департаменту агропромислового розвитку Полтавської обласної військової адміністрації Сергій ФРОЛОВ, який наголосив на розвитку сільськогосподарського дорадництва в Полтавській області.

За результатами іспиту відбудеться видача кваліфікаційних свідоцтв сільськогосподарських дорадників та експертів-дорадників. Полтавський державний аграрний університет є регіональним координатором у Полтавській області з проведення кваліфікаційного іспиту сільськогосподарських дорадників та експертів-дорадників відповідно до наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 14.02.2023 № 191.

 

   

 

 

   

 

   

 

   

 

   

   

 

Діяльність: