Тиждень навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій

 

Один із найпотужніших структурних підрозділів Полтавського державного аграрного університету — навчально-науковий інститут економіки, управління, права та інформаційних технологій (ННІ ЕУПІТ), професори, доценти й випускники якого зробили вагомий внесок у розвиток усіх галузей національної економіки, науки, освіти й культури України. Не дивно, що заходи, організовані кафедрами цього інституту, привернули увагу не тільки колег із ПДАУ, а й представників інших ЗВО та широкого загалу.

У перший день Тижня ННІ ЕУПІТ, 15 травня, відбулося урочисте його відкриття, присутніх привітала директорка ННІ ЕУПІТ Алла Світлична. Далі розпочався відеоконкурс «Чому я студент обраної спеціальності ННІ ЕУПІТ?», підбиття підсумків конкурсу соціальної реклами, відкрита онлайн-лекція «Нефінансові стратегії маркетингових комунікацій» і квест для студентів «Стежинами спеціальностей ННІ ЕУПТ».

Вівторок, 16 травня, був насичений не менш цікавою та змістовною програмою. Учасники Тижня ННІ ЕУПІТ долучилися до XV Міжнародної науково-практичної конференції «Маркетингове забезпечення продуктового ринку», розглянули практичні кейси Тростянецької міської ради Сумської області, випробували свої сили у тематичних іграх «Нерозкриті справи» та «Мафія», а також спостерігали за турніром CS:GO між студентськими командами.

Середа, 17 травня, розпочалася з тренінгового заняття «Особливості поведінки особи під час проведення слідчих дій». Далі відбулося нагородження учасників І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, після цього освітяни та студентська молодь взяли участь у роботі XVIII щорічної студентської наукової конференції «Сучасні інформаційні технології та інноваційні методики в економіці, менеджменті та бізнесі». Закінчився день ще однією цікавою грою "Полтавська монополія", яку проводили у бункері ПДАУ.

Четвер, 18 травня, приніс нові враження та обмін науково-практичним досвідом. Відбулася VII Міжнародна науково-практична конференція «Менеджмент ХХІ століття: глобалізаційні виклики», тематичний захід "Магія підприємництва: ігри, книги та аніме", бранч з Іриною Зінченко «Сучасний етикет для успіху сучасного українця» та фотоконкурс «З вишиванкою в серці».

В останній день Тижня ННІ ЕУПІТ, 19 травня, відбулися не менш цікаві заходи, зокрема тренінг «Економічні рішення в міжнародній грантовій діяльності». Після усіх активностей, відбулося підбиття підсумків Тижня ННІ ЕУПІТ,  оголошення результатів фото- та відеоконкурсів, нагородження переможців змагань.

Всі фото з заходу>

 

 

   

 

   \