Тиждень ФЕМ

З 17 по 21 квітня у Полтавській державній аграрній академії пройшов тиждень факультету економіки та менеджменту.

Цього року заходи на тижні факультету відбувалися під гаслом " TOP WEEK FEM".

Тиждень факультету відзначився значною кількістю цікавих подій.
Потужним початком тижня 17 квітня була руханка, яка зібрала студентів о 7 ранку на території академії для зарядки та забігу,  найактивніші учасники отримали винагороди від "OPEN SPACE".

Далі відбулося офіційне урочисте відкриття тижня на засіданні ректорату, а також перед четвертим корпусом академії, де студентська рада ФЕМ влаштувала різноманітні цікавинки для всіх глядачів.

Потім усі охочі мали змогу дізнатися багато нового на круглому столі, темою якого було -  "Ресурсозбереження та енергозбереження: економічний, технічний та агроекологічний аспекти".
Запеклою інтелектуальною боротьбою для викладачів та студентів ФЕМ стала гра "Викладачі  VS студенти".Де 3 команди у складі: першокурсників, студентської ради та викладачів змагалися за звання найрозумніших.

І на закінчення першого дня усі бажаючі добре відпочили у палаці дозвілля "Листопад", адже минув кубок міського голови з КВН  вищих навчальних закладів, де найсмішніша команда збірної Полтавської державної аграрної академії показала себе на високому рівні.
18 квітня протягом дня відбулося багато круглих столів і не тільки. В антикафе "Еней" гра "Мафія" традиційно зібрала завзятих та кмітливих гравців, які мали на цей раз прийти в стилі мафії, також на гру завітали канали "ІРТ" та "Місто". Усі залишились з приємними враженнями.

19 квітня о 14:00  минув кубок факультету економіки та менеджменту з футболу.

20 квітня Полтавська державна аграрна академія радо приймала учасників Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації " Управління у сфері економічної конкуренції", який відбувся на факультеті економіки та менеджменту.

21 квітня чудовим завершенням тижня  стало прибирання студентського парку  академії завдяки студентській раді ФЕМ.

 

Тож, хочемо подякувати усім, хто брав активну участь у заходах.
Приєднуйтесь до лідерів, приєднуйтесь до найкращих.