Тримаємо руку на пульсі! Карантин карантином, а навчання продовжується!

В умовах карантину здобувачі вищої освіти спеціальності Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва беруть активну участь в освітньому і науковому житті академії, враховуючи реалії сьогодення. 

 

За сорокаденний термін карантину зроблено чимало. Так, викладачі кафедри технологій дрібного тваринництва постійно перебувають на зв’язку зі студентами та колегами. Окрім натхненної i плідної взаємодії із здобувачами вищої освіти, шляхом впровадження онлайн-освіти, не втрачаються позиції і з наукового напрямку. За період карантину   студенкою В. Матіюк опубліковано статтю у фаховому виданні, а студентами А. Кузнєцовою, В. Передерій, А. Кіптілою, А. Вовк, Т. Перетятько і В. Матіюк підготовлено тези доповідей в рамках студентської наукової конференції.  

 

 

Та все ж на першому місці здоров‘я студентів, про яке, в міру своїх можливостей, піклуються куратори груп.