Тренінг «Як розвинути свою креативність?»

11 лютого 2021 року психологічна служба ПДАА для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології» і 133 «Галузеве машинобудування» організувала тренінг «Як розвинути свою креативність?» за участю практичних психологів Сумського державного університету Богдана Калагурки та Олени Морозової, які розробили та провели цей тренінг у режимі онлайн. Мета заняття – розвинути групову згуртованість, створити приємну атмосферу під час заняття, щоб відволікти студентів від турбот, активізувати їхні креативні навички та надати інформацію про способи розвитку креативності.

Заняття складалось із інформаційного повідомлення тренерів про те, що таке креативність, та з чотирьох вправ для знайомства і розвитку креативності.

Під час вправи для знайомства «Три факти» кожен учасник заняття коротко, проте відверто, розповів про себе. Тренери запитували про те, що таке креативність і навіщо вона потрібна особистості, а учасники обговорювали різні аспекти креативності та підкреслювали її необхідність у майбутній професійній діяльності.

Усі студенти активно працювали на занятті, виконуючи кожну із запропонованих вправ і даючи зворотний зв'язок тренерам. Закінчився тренінг обговоренням його результатів, які принесли задоволенням усім присутнім, і планів подальшої  спільної роботи студентів Сумського державного університету з нашими студентами.

 

(автори Морозова Олена, Калагурка Богдан)

 

 

           

 

   

 

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: