Тренінг для вчителів «Академічна доброчесність в освітньому середовищі»

 

27 листопада 2023 року в межах підписаного договору про співпрацю між Полтавським навчально-виховним комплексом № 16 та Полтавським державним аграрним університетом було організовано та проведено тренінг для вчителів НВК на тему «Академічна доброчесність в освітньому середовищі».

На початку тренінгу з вітальним словом виступив Віктор ЯВТУШЕНКО, директор Полтавського навчально-виховного комплексу № 16, який наголосив на актуальності розвитку академічної доброчесності для всіх учасників освітнього процесу в школі та побажав продуктивної роботи на тренінгу.

Тренером заходу був Микола ВОВК, доктор філософії з менеджменту, старший викладач кафедри менеджменту ім. І. А. Маркіної, відповідальний за академічну доброчесність в ННІ ЕУПІТ Полтавського державного аграрного університету.

Учасники тренінгу мали змогу:

прослухати мінілекцію «Академічна доброчесність для всіх учасників освітнього процесу в школі»;

виконати практичні завдання, що стосувалися роз’яснення поняття академічної доброчесності для різних вікових категорій учнів;

визначити основні причини порушення академічної доброчесності учасниками освітнього процесу;

створити алгоритм щодо написання робіт для МАН із застосуванням принципів академічної доброчесності.

Після завершення тренінгу працівники відділу із забезпечення освіти дорослих та інноваційного розвитку видали всім учасникам сертифікати, що підтверджують участь у тренінгу «Академічна доброчесність в освітньому середовищі».

Висловлюємо подяку директору Полтавського навчально-виховного комплексу № 16 за надану можливість популяризувати академічну доброчесність за межами університету.

 

Як той може навчати, котрий сам лукавий,

Як він правити може, коли сам неправий?

Семен Климовський

 

 

      

 

      

Діяльність: