Тренди сьогодення - участь в міжнародній конференції в Zoom. P.S.Так не вистачає традиційного спілкування

Дякуємо всій науковій спільноті, яка приєдналась в інформаційному середовищі ZOOM для проведення та участі у ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «ПРОБЛЕМИ ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ», присвяченій 100-річчю Полтавської державної аграрної академії,  проведеної кафедрою бухгалтерського обліку та економічного контролю.

У конференції приймали участь понад 300 дослідників з 8 країн світу. Вважаємо, що науковці і здобувачі вищих навчальних закладів, які сьогодні приймали участь у науково-практичній конференції та апробували свої наукові здобутки, продемонстрували високий науковий потенціал, про що свідчить різноаспектність досліджень, якість і творчий підхід до підготовки матеріалів, власна позиція щодо оцінки соціально-економічних явищ.

 

За підсумками роботи конференції усім учасникам будуть надіслані сертифікати та  збірник матеріалів конференції. 

Щиро зичимо Вам міцного здоров’я і щастя, добра і достатку, гармонії та впевненості у власних силах! Нехай Ваші успіхи надихають на нові звершення та переконують нас, що українці житимуть у економічно розвинутій та фінансово стабільній державі.

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: