Студенти та викладачі факультету технологій тваринництва та продовольства відвідали приватну сироварню ФОП Барда В. М.

4 червня 2025 року відбулося виїзне заняття здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра за ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва до крафтової сироварні ФОП Барда В. М.
Студенти ознайомились із технологією виробництва вершкового масла, сиру  типу «адигейський» і «сулугуні».

Головний технолог сироварні розповів, що при отриманні молока сировину ретельно перевіряють за основними якісними показниками. Продукція сироварні реалізується як в торгівельній мережі, так і в мережі закладів ресторанного господарства міста. Також студентам розповіли про роботу обладнання цеху, а наприкінці заняття вони мали змогу скуштувати продукцію сироварні.