Студенти спеціальності «Публічне управління та адміністрування» відвідали ЦНАП


26 квітня 2018 р. виїзне заняття з дисципліни «Публічне управління» (викладач – Браславець Т. М.) для студентів 2 курсу спеціальності «Публічне управління та адміністрування» відбулося на базі Управління адміністративних послуг Полтавської міської ради, до складу якого входить відділ «Центр надання адміністративних послуг» (ЦНАП).
Діяльність ЦНАП зорієнтована на спрощення механізмів і скорочення термінів отримання у відповідних установах адміністративних послуг та поліпшення якості їх надання.

З особливостями роботи ЦНАП та переліком адміністративних послуг, які він надає громадянам, студентів докладно ознайомив заступник начальника відділу Курило М. Г. Студенти дізналися про особливості організації надання інформаційної, консультаційної і практичної допомоги фізичним та юридичним особам в отриманні адміністративних послуг, зокрема і про застосування електронної черги.

Студентам було також роз’яснено механізм контролю за додержанням посадовими особами суб’єктів надання адміністративних послуг строків розгляду та видачі суб’єктам звернень результатів надання адміністративних послуг. Вичерпні відповіді співробітників ЦНАПУ на поставлені студентами запитання задовольнили професійну цікавість майбутніх управлінців.

Заняття було організовано та проведено за участі викладачів кафедри публічного управління та адміністрування Сердюк О. І., Мирної О. В. і Браславець Т. М.

Аудиторія: 

Діяльність: