Студенти спеціальності ПУА відвідали звітну зустріч депутата місцевої ради

29 жовтня 2018 р. здобувачі вищої освіти спеціальності Публічне управління та адміністрування (СВО Бакалавр, 3 курс, освітньо-професійна програма Місцеве самоврядування) були запрошені на зустріч з виборцями депутата Шевченківської районної у місті Полтаві ради Медвінської Ольги Володимирівни. У приміщенні музичної школи № 3 зібрались мешканці будинків, керівники окремих ОСББ, представники органів місцевого самоврядування. Депутат О. В. Медвінська виступала перед виборцями зі звітом про свою діяльність. Цей захід відвідав і Голова Шевченківської районної у місті Полтаві ради Задворкін Дмитро Юрійович.

Приємно наголосити, що депутат розповіла про участь наших студентів у проекті «Знай свої права», автором якого є сама О. В. Медвінська, та особливо подякувала за чудові виступи Оксану Яковлєву та Марину Янкіну.

Для майбутніх діячів сфери публічного управління подібний захід продемонстрував всю важливість та величезне практичне значення діяльності органів місцевого самоврядування, відповідального ставлення до своїх обов’язків з боку депутатів. Студенти почули не просто абстрактні цифри, а побачили мешканців мікрорайону, які підтвердили реальну роботу депутата, спрямовану на поліпшення життя громадян (ремонт дахів багатоповерхових будинків, озеленення прибудинкових територій, відновлення комунікацій і т.п.), побачили на практиці взаємодію органів місцевого самоврядування з широкими колами громадянського суспільства.

На фото: О. В. Медвінська та Д. Ю. Задворкін відповідають на питання мешканців

здобувачі вищої освіти спеціальності Публічне управління та адміністрування (СВО Бакалавр, 3 курс) слухають звіт

спільне фото наших студентів з О. В. Медвінською, Д. Ю. Задворкіним та активістами мікрорайону

 

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: