Студенти спеціальності «ПуА» відвідали Головне управління Національної поліції в Полтавській області

27.04.2018 р. студенти 1 курсу спеціальності «Публічне управління та адміністрування» СВО «Бакалавр» в рамках вивчення дисципліни «Теорія державного управління» відвідали Головне управління Національної поліції в Полтавській області.

З роботою відомства студентів академії знайомили начальник відділу комунікації поліції Полтавщини,  полковник Сулаєв Ю. В., начальник сектору відбору управління кадрового забезпечення Діброва Л. та  інспектор відділу ювенальної превенції Зязюн Є., який  провів ознайомчу  екскурсію та відповів на питання про діяльність поліції.

Було продемонстровано короткометражний документальний фільм про результати роботи Національної поліції в Полтавській області у 2017 році.
Студенти мали нагоду безпосередньо в стінах органу публічної влади ознайомитися з діяльністю Центру управління нарядами «102», де спостерігали за роботою операторів і диспетчерів, реалізацією ними всіх етапів опрацювання звернень громадян: від надходження виклику до направлення і супроводження нарядами поліції. Також студенти мали нагоду побачити матеріально-технічне, зокрема програмне, забезпечення, яке надає можливість інтерактивного спостереження за роботою нарядів патрульної поліції.

Відвідавши музей історії органів внутрішніх справ Полтавщини, студенти спеціальності «Публічне управління та адміністрування» дізналися про діяльністю їх працівників і різні історичні епохи, познайомилися з експонатами музею: документами, фотографіями, оригінальними зразками вогнепальної та холодної зброї, особистими речами ветеранів органів внутрішніх справ.

 

Заняття було організовано та проведено за участі викладачів кафедри публічного управління та адміністрування Мирної О. В. і Браславець Т. М.

Більше інформації про виїзне заняття можна отримати на офіційному сайті Головного управління Національної поліції Полтавської області за посиланням:
https://pl.npu.gov.ua/news/Imidzhevi-zaxodi/studenti-poltavskoji-derzhav...

Аудиторія: 

Діяльність: