Студенти ПДАУ завітали на екскурсію до агрофірми "Маяк"

Підписання меморандуму чи договору — це не лише подія "на папері", а й завжди початок плідної співпраці. Ставши стейкхолдером Полтавського державного аграрного університету, ТОВ «АГРОФІРМА "МАЯК"» гостинно відкриває двері для науковців і студентів ПДАУ.
Минулого місяця до компанії завітали представники адміністрації нашого Університету, щоб особисто переконатись у високому рівні виробничого процесу, який налагоджено на підприємстві. Тепер на екскурсії побували й студенти кожного навчально-наукового підрозділу ПДАУ. Вони на власні очі побачили одне з найкращих місць для майбутньої виробничої практики.
Представники ТОВ «Агрофірма "МАЯК"» розповіли про дружню маяківську родину, до складу якої, крім виробничих потужностей, входить ще й продуктова родина «РІДНЕ СЕЛО». Вони постійно розширюються, відкриваючи нові магазини. Загалом мережу вже відвідало понад 25 млн споживачів. Також було озвучено цінності компанії, які спрямовані на формування культури здорового харчування у суспільстві 
та співпадають з основними напрямками діяльності  експертного центру «Milk Local Product», який функціонує у ПДАУ у рамках Проєкту “Підвищення спроможності університетів ініціювати та брати участь у розвитку кластерів на принципах інновацій та сталості” (UniClaD) Програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+KA2 № 609944-EPP-1-2019-1-LT-EPPKA2-CBHE-JP.  Для цього потрібні найкращі працівники, якими можуть стати випускники ПДАУ.

Студенти відвідали головний офіс компанії, товарну ферму з вирощування молодняку, ферму з виробництва молока «Годувальниця 2», сучасну лабораторію. Молодь із захопленням розглядала новітнє обладнання, гарну територію та приміщення, а також із неабияким ентузіазмом сприйняла можливість майбутньої більш тісної співпраці з ТОВ «Агрофірма "МАЯК"»