Студентська конференція за результатами проходження студентами виробничих практик

21 вересня 2023 року на факультеті технологій тваринництва та продовольства Полтавського державного аграрного університету відбулася конференція за підсумками проходження здобувачами вищої освіти виробничих практик. 

Відповідно до затверджених графіків навчального процесу літні виробничі практики пройшли здобувачі першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти за освітньо-професійними програмами Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва та Харчові технології.

На початку конференції декан факультету технологій тваринництва та продовольства Анатолій Шостя привітав учасників і наголосив на значенні практичної підготовки у формуванні загальних й фахових компетентностей і програмних результатів навчання у випускників – технологів з виробництва продукції тваринництва і її переробки та технологів харчових виробництв.

У роботі конференції взяли активну участь студенти Комишний Максим, Колбасюк Дар’я, Бірюліна Тетяна, Комбарова Юлія, Буряк Станіслава. Здобувачі вищої освіти розповіли про особливості проходження виробничих практик в умовах різних підприємств та охоче відповіли на запитання учасників конференції.

До обговорення результатів проходження виробничих практик долучилися гаранти освітніх програм Ніна Будник, Світлана Усенко та Лариса Кузьменко.

З метою забезпечення студентоцентрованого підходу при організації проведення практики студентів Полтавського державного аграрного університету в період захисту звітів про проходження практики було проведено анкетування «Практика очима студентів». Запитання анкети допомагають виявити ставлення студентів до проходження практики, її змісту та обсягів, а також визначити рівень методичного забезпечення, систематичності й повноти консультування.