Студентів ПДАУ поінформували про ризики, пов'язані з вибухонебезпечними предметами

Представники Міжнародної організації Handicap international HI humanite & inclusion поінформували студентів усіх факультетів і навчально-наукових інститутів Полтавського державного аграрного університету про ризики, пов'язані з вибухонебезпечними предметами та збройним конфліктом.
Присутні дізналися про ризики, пов’язані з вибухонебезпечними речовинами, захованими у звичайні предмети, а також шкоду від різних видів вибухонебезпечних залишків бойових дій.
Представники організації також розповіли студентам про різновиди мін, боєприпасів і небезпечні предмети, на які можна натрапити, правила поводження з ними та правила поведінки населення у разі їх виявлення.
Handicap International — недержавна організація, метою якої є допомога людям з обмеженими можливостями та соціально незахищеним верствам населення в умовах бідності, соціального відторгнення, конфліктів і стихійних лих. Наразі у більш ніж 60 країнах світу працює понад 3500 співробітників. У січні 2018 року організація змінила назву на Humanity & Inclusion, щоб краще передати «різноманітність своєї діяльності, яка не обмежується підтримкою людей з обмеженими можливостями».