Співпраця ПДАУ та Reikartz Галерея Полтава: нові можливості для студентів!

 

У вівторок, 12 вересня, до Полтавського державного аграрного університету завітали представники відомого не тільки в Україні, а й далеко за її межами готелю "Reikartz Галерея Полтава". Ініціатором підписання меморандуму була кафедра менеджменту ім. І. А. Маркіної. Угоду про співпрацю між нашими закладами було скріплено підписами ректора ПДАУ Олександра Галича та директорки готелю Олени Василенко.

До зустрічі долучився декан факультету технологій тваринництва та продовольства Анатолій Шостя. Можливість проходження практики, стажування та отримання практичного досвіду в ресторані світового рівня вкрай приваблива для студентів, що навчаються за спеціальностями 241 Готельно-ресторанна справа та 181 Харчові технології.

Ця співпраця є не менш важливою і для студентів, які обрали для себе напрям бізнес-освіти, оскільки управління готелем — цікавий виклик для кожного керівника. Завідувачка кафедри менеджменту ім. І. А. Маркіної Тетяна Воронько-Невіднича також поспілкувалася з представниками готелю "Reikartz Галерея Полтава" та обговорила конкретні кроки щодо співпраці.

Приємно відмітити, що все більше потужних підприємств, організацій і компаній України стають стейкхолдерами ПДАУ і таким чином сприяють оптимізації освітнього процесу та виявляють  довіру до рівня підготовки фахівців нашим Університетом.