Спільна з роботодавцями лекція

25 лютого в рамках договору про співпрацю з ТОВ АПК «Докучаєвські Чорноземи» та з метою налагодження зв’язків навчального процесу з виробництвом для  ЗВО  спеціальності 181  Харчові технології директор  Карлівського м’ясокомбінату Гнатюк М. Б. спільно з доцентом кафедри харчових технологій Будник Н. В. провели лекцію з дисципліни  Технологія м’яса, м’ясних продуктів та риби. Під час лекції студенти ознайомилися з особливостями технології виробництва ковбасних виробів, копченостей, напівфабрикатів на цьому підприємстві.

 

Михайло Борисович розповів про особливості впровадження системи НАССР на підприємстві, поділився своїм закордонним досвідом стосовно правильної організації виробничого процесу на м’ясопереробних підприємствах. На лекції були присутні й елементи дискусії, директор відповів на всі питання студентів, керуючись власним виробничим досвідом. По закінченні лекції Гнатюк М. Б. надав власний відгук та рекомендації стосовно підготовки студентів спеціальності 181 Харчові технології в журналі відгуків і пропозицій роботодавців та стейкхолдерів.

 

 

 

Аудиторія: 

Діяльність: