Спілкування із фахівцем-практиком мотивує до навчання

Продовжує роботу «Аналітичний клуб» – науковий гурток кафедри економічної теорії та економічних досліджень під керівництвом Олени Єгорової.


 

30 листопада 2021 року до онлайн-засідання клубу долучився фахівець із економічного аналізу Сергій Даценко. Сергій Миколайович очолює аналітичний відділ Edinstvo Group – одного з найбільших українських вертикально інтегрованих агрохолдингів і лідерів ринку комбікормів.
Пан Сергій розповів про сучасні методи аналізу, поділився власним досвідом і лайфхаками аналітичної діяльності, дав поради щодо розвитку компетентностей, необхідних для побудови успішної кар’єри аналітика. Для студентів, які опановують економічний аналіз, виступ практика був надзвичайно корисним, посприяв глибшому розумінню роботи аналітика.


Високий рівень професіоналізму спікера, його цікава розповідь додали майбутнім фінансистам і бухгалтерам мотивації для подальшого вивчення економічного аналізу та впевненості у правильному виборі професійного шляху. Зустріч була корисною і для синхронізації програми викладання аналітичних дисциплін у ПДАУ до вимог бізнесу.


Щиро дякуємо Сергію Миколайовичу Даценку за зустріч і сподіваємося на подальшу співпрацю!