Софт-скілз: кафедра публічного управління та адміністрування ініціює набуття «м’яких навичок»

Кафедра публічного управління та адміністрування продовжує активну співпрацю з випускниками та іншими стейкхолдерами освітнього процесу.

Сьогодні завідувач кафедри публічного управління та адміністрування Лозинська Т. М. та професор кафедри Дорофєєв О. В., а також помічник народного депутата Боблях А. Р. Ксенжук І. Є., депутат Полтавської міської ради, аспірант кафедри публічного управління та адміністрування ПДАА Глазов О. М., студент-активіст ПДАА Шабельник С. С. обговорювали питання створення «Школи самоврядування» на базі Полтавської державної аграрної академії.

  

У планах «Школи самоврядування» надання здобувачам вищої освіти додаткових знань і навичок шляхом їх залучення до проведення благодійних акцій, соціологічних опитувань, підготовки тренінгів і квестів для учнів шкіл ОТГ, участь у розробленні проєктів розвитку громад.

Ще одним напрямом роботи школи стане надання консультаційної допомоги представникам громад з питань стратегічного планування, децентралізації, управління людськими ресурсами, лідерства, інших аспектів публічного управління.

 

До участі в роботі «Школи самоврядування» залучатимуться й інші кафедри академії: зокрема кафедра гуманітарних і соціальних дисциплін та кафедра підприємництва і права.

Особливо приємно, що партнерство складається не лише між кафедрами академії, її випускниками й роботодавцями, а й майбутніми вступниками, що свідчить про помітну роль ПДАА в суспільно-політичному житті області.

 

 

 

Аудиторія: 

Діяльність: