Семінар-тренінг з ІС «Універсал 7» на базі кафедри інформаційних систем та технологій

ПЕРШІ КРОКИ УПРОВАДЖЕННЯ IC «УНІВЕРСАЛ 7» У НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС

            Кафедра інформаційних систем та технологій за підтримки адміністрації ПДАА провела практичний семінар-тренінг з вивчення функціональних можливостей інформаційної системи класу ERP «Універсал 7».

          Тренінг відбувся у спеціалізованому навчальному комп’ютерному класі № 213 кафедри інформаційних систем та технологій. Слухачами семінару стали викладачі факультетів обліку та фінансів, економіки та менеджменту. Тренери семінару – директор компанії ТОВ «ІНФОСВІТ ІТ СЕРВІС» Бондаренко О. М. та фахівці цієї компанії.

        Програмний комплекс «Універсал» – інформаційна системи класу ERP вітчизняного виробництва (http://www.wgsoftpro.com/2016/u7_common.html), яка уможливлює автоматизацію виробничих, облікових, управлінських і маркетингових процесів як підприємств агропромислового комплексу, так і підприємств інших сфер діяльності. Програмний продукт має значні потенційні можливості, а компанія-розробник – позитивний досвід упровадження системи на ринку України.

        Тренінг, який проведено відповідно до основних положень про співпрацю між ПДАА та компанією-розробником ТОВ Фірма «СофтПро» (договір про співпрацю від 22 квітня 2019 року), став логічним продовженням та практичною частиною Всеукраїнського науково-практичного семінару «Засоби сучасних online-технологій та інформаційних систем в АПК», офіційна частина якого проходила 17 жовтня у залі засідань ПДАА (https://www.pdaa.edu.ua/news/vseukrayinskyy-naukovo-praktychnyy-seminar-zasoby-suchasnyh-online-tehnologiy-ta-0).

         На семінарі-тренінгу з доповіддю «Автоматизація обліку виробничих процесів сільськогосподарського підприємства на платформі «Універсал» виступив Бондаренко О. М., який детально зупинився на практичних аспектах застосування комплексу «Універсал».

        Слухачі семінару, який тривав 5 академічних годин, на конкретних прикладах у середовищі тренувальних модулів змогли набути базових навичок роботи з ІС «Універсал». По завершенні семінару-тренінгу його учасники одержали сертифікати.

 

 

 

 

 

 

            Наступний крок співпраці з компанією-розробником – низка процедур з упровадження системи в навчальний процес одночасно на декількох спеціальностях.

            Слухачі та керівництво кафедри інформаційних систем та технологій висловили подяку тренерам за цікавий і корисний інтенсивний курс навчання.

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: