Секційне засідання науково-практичної конференції викладачів факультету обліку та фінансів

Із 1997 року щорічно у третю суботу травня в Україні відзначається День науки. Напередодні, 14 травня 2021 року, у нашому закладі відбулася науково-практична конференція професорсько-викладацького складу.

На секційному засіданні факультету обліку та фінансів були представлені 24 доповіді 33 авторів, які винесли на обговорення підсумки своєї науково-дослідної роботи за минулий рік.

Декан Людмила Дорогань-Писаренко узагальнила результати роботи факультету та визначила її напрями на майбутнє.

До обговорення актуальних питань фінансів, обліку, аналізу та суспільно-політичних досліджень долучились усі викладачі кафедр бухгалтерського обліку та економічного контролю; фінансів, банківської справи та страхування; економічної теорії та економічних досліджень; гуманітарних і соціальних дисциплін.

Усі доповіді, представлені на секційному засіданні, були ґрунтовними, цікавими, наочно проілюстрованими презентаціями. Кожен із доповідачів зміг зацікавити аудиторію актуальною темою, змістовним теоретичним матеріалом і прикладами із практики.

Найбільшу увагу привернули виступи:

Тетяни Мац «Поняття та рівні соціально-економічної безпеки суб’єктів господарювання»,

Лесі Матвієнко «Особливості віртуальної мобільності викладача в інформаційному освітньому середовищі»,

Олени Єгорової та Андрія Дорошенка «Аналіз структури фінансових результатів від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг)».

За підсумками обговорення учасники конференції схвалили резолюцію.

 

 

 

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: