Секційне засідання інженерно-технологічного факультету

У день української вишиванки, 18 травня 2023 року, академічна спільнота інженерно-технологічного факультету підбила підсумки наукової роботи за останні два роки. Саме цього дня відбулося засідання секції інженерно-технологічного факультету наукової конференції професорсько-викладацького складу Полтавського державного аграрного університету.

До уваги зібрання було представлено 18 доповідей, яким передували презентації кожної кафедральної спеціальності в науці. У секційних доповідях було охоплено широкий спектр наукової проблематики та, зокрема, сфокусовано увагу на питаннях енергоефективності агропромислового виробництва, удосконалення машин і засобів механізації сільськогосподарського виробництва, інноваційних технологій у рослинництві та альтернативним джерелам електроенергетики.

У фінальній частині засідання секції аспіранти різних років навчання за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування представили актуальний стан своїх дисертаційних робіт, після  цього відбулася сесія питань — відповідей і обговорення висвітлених результатів діяльності.

Аудиторія: 

Діяльність: