Salve Finance в Україні

27 вересня 2016 р. здобувачі вищої освіти та викладачі кафедри підприємництва і права факультету «Економіки та менеджменту» мали чудову можливість ознайомитись з роботою компанії Salve Finance в Україні. Фінансову структуру представляла Кожушко Ірина Петрівна – керівник одного з офісів.

Salve Finance в Україні є однією з найбільших незалежних компаній, які пропонують посередницькі послуги на фінансовому ринку. Salve Finance спеціалізується на фінансовому забезпеченні дітей та сімей, забезпеченні пенсії, у питаннях безпечного та вигідного вкладення коштів, а також на консультаціях по інших фінансових продуктах.

Система роботи Salve Finance заснована на постійному професійному аналізі фінансового ринку і продуктів фінансових установ, а також на аудиті потреб кожного клієнта. Співпрацівники підприємства готують для клієнтів індивідуальні проекти рішень і вибирають для них ті «фінансові» продукти, що дозволяють досягти цілей клієнтів.

Компанія Salve Finance в Україні була заснована у 2005 році як член європейської фінансової групи SALVE GROUPE LONDON. Salve Finance працює сьогодні в Центральній і Східній Європі, завдяки чому має доступ до кращих фінансових продуктів і рішень.

У виборі партнерів серед фінансових установ компанія використовує міжнародний досвід, що робить можливим для наших клієнтів отримувати унікальні послуги.
Ірина Петрівна зазначила, що перевагами роботи в компанії Salve Finance – це свобода дій.

Дякуємо Ірині Петрівні за цікаву лекцію!

Зустріч організувала: к.е.н., доцент Дем’яненко Н. В.